Beställ ditt signerade exemplar idag

Köp Hansson & Nilsson Löser Fallet Igen signerad av författaren Christoffer Sorner. Även del ett i serien om Rock 'n' rolldetektiverna, Hansson & Nilsson Löser Fallet, samt Christoffers debutbok Betong, finns att köpa signerad i en begränsad upplaga.
Novellsamlingen Julskuggor där Christoffer har bidragit med en av totalt nio noveller finns att köpa signerad här.

Klicka på "Beställ" nedan för att beställa ditt signerade exemplar.


Ska¨rmavbild 2022-05-08 kl. 18.37.51

Hansson & Nilsson Löser Fallet Igen

Som Dödligt Vapen möter Snuten i Hollywood i bokform. Äntligen är den efterlängtade uppföljaren om Sveriges coolaste deckarduo Hansson och Nilsson här.

Mordfallet på popstjärnan Davy Tyler har fått sin explosiva upplösning. Hansson och Nilsson ska till slut få en välförtjänt solsemester. Istället stormar Sveriges mest kända artist, Ester Maria Edensdotter, in på kontoret i desperat behov av hjälp. Hennes höggravida dotter, Dina, är kidnappad.

Medan Hansson och Nilsson frenetiskt jobbar för att hitta Dina oskadd är de själva jagade av en elitsoldat med ett enda mål. Döda Hansson och Nilsson som hämnd för sin brors död. Parallellt planerar ett satanistiskt hårdrocksband att mörda Dina på det mest bestialiska sätt. Live på scen framför sin rabiata publik.

Hansson & Nilsson Löser Fallet Igen är en originell och spännande bladvändare om mörkret i människors själar och musiken som binder ihop dem.

"Fantastiska karaktärer och en bladvändare som är som att trycka gasen i botten från första sidan och med en tvärbromsa så är den tyvärr slut, slutar denna gången med en riktig cliffhanger och nu vill jag verkligen läsa hur det går för de galna och underbara Rock’n’roll detektiverna. Betyg: 4 av 5."
-Åsa, walmborg_bocker

"Men det ligger så mycket mer under ytan. Kängor åt både främlingsfientlighet och vrickad människosyn i allmänhet, men också åt förlegade ”manlighetsnormer”. Betyg: 5 av 5."
-Linda Andersson, författare till trilogin om Livstjuvarna

"Betyg: 4 av 5."
-Daniel, Goodreads

"Betyg: 4 av 5."
-Helena, Goodreads

"Tack Christoffer Sorner för att jag fick möjlighet att läsa den här boken, nu vet jag att Hansson & Nilsson kan roa ett väldigt brett åldersspann."
-Maud, basilicablogg.se

"Humor och nostalgi i en härlig blandning i denna uppföljare som är precis som en traditionell uppföljare till en storfilm från åttiotalet. Betyg: 4 av 5."
-Annelie, annelie_boktankar

"Men den här överträffar första delen och det känns som om Christoffer har lagt in en högre växel."
-Kattis, book4life

"Replikerna är snabba, sarkastiska och roliga, 80-talsandan känns i varenda mening. Fallet de ska lösa är däremot inte roligt eller lättsamt. Det är vidrigt, våldsamt och det går kalla kårar längs ryggraden. Det är en ovanlig blandning som gör boken helt unik."
-Camilla, bokluckan.se

"Jag konstaterar igenkännande att "Rockrolldetektiverna" är perfekt läsning för oss 1980-talsnostalgiker som gillar självständiga, kompetenta kvinnor, hårdkokt stil och popmusik från årtiondet."
-Irene, irenekolare

Visto Förlag. Danskt Band. 315 sidor.

Pris: 189 kr ink frakt inom Sverige

Beställ
Omslag

Hansson & Nilsson Löser Fallet

Sommaren 1986. Hansson och Nilsson tror att de ska vila upp sig efter att ha löst ett tufft fall där de tvingats infiltrera en liga med skinnskallar som piratkopierat och smugglat tusentals illegala LP-skivor till öststaterna. Istället hamnar de mitt i skottlinjen när världens i särklass största popstjärna, Davy Tyler, blir mördad i Stockholm.

När de inser att polisen misstänker dem tvingas Hansson och Nilsson att fly. De har snart ett koppel av elaka skinnskallar och ihärdiga poliser i hälarna under en färd som tar dem långt in bakom järnridån. Bland biljakter, helikopterkrascher, explosioner och skottlossningar blir det en kamp mot klockan när de måste bevisa sin oskuld innan den verklige mördaren hinner undan. Allt till ett soundtrack av det bästa 80-talet har att bjuda på.

Det är tuffa oneliners, hårda nävar och cool attityd med neongröna kläder, chockrosa solglasögon och fyrtiofem liter hårspray. 

"Det är Mike Hammer, Starsky and Hutch, Dirty Harry och slagsmål värdiga en scen ur Roadhouse, blandat med Wayfarers, 501:or, hårspray och knogjärn. Betyg 4 av 5."
-Helena, helenasbibliotek

"Hoppas någon köper upp filmrättigheterna till denna, så vi får se denna underbara duo lösa fall även på filmduk. Betyg 4 av 5."
-Vendela, Goodreads

"En riktigt skön bok som dessutom bjöd på massor av musikminnen. Läs den. Betyg 4+ av 5."
-Linda, fantasybylinda

"Det är full fart från början och när man tror att hastighetsgränsen är nådd hittar den ytterligare en växel till och gillar man action blir man inte besviken."
-Christian, christianstromvall

"Det är full fart och dråpligt rakt igenom. Betyg 4 av 5."
-Petet Westberg, författare till Gourmand

"Skröna med glatt humör, mer action än intrig."
-Leif-Rune Strandell, Dast Magazine

"En helt unik bok där serietidning möter film och blir bokmagi!"
-Christina, christina_edwinsdotter

"Riktigt bra! Betyg: 4 av 5"
-Mats Larsson, Storytel

"Det är en bok som ger dig många skratt och samtidigt känslan av vemod och tanken att det trots allt var bättre förr."
-Anna-Maria Ekblad, författare till Charterdeckarna

Visto Förlag. Danskt band. 312 sidor.

Pris: 179 kr ink frakt inom Sverige

Beställ
Betong.jpg

Betong

En brutal bok. Livet från insidan, den svartaste insidan, hos Emma, Didde, Buren, Karro - som alla längtar bort. Bort från förorten. Under tiden gäller det att döva vardagen. En halsbrytande svart berättelse om det hårda livet.

"Sorners språkliga energi räcker långt."
-Petter Lindgren, Aftonbladet

"Det är en desperat förortsskildring."
-Jan Hansson, SvD

"Om det fanns något som är sämre än en etta, så borde den ha haft det."
-Magnus Utvik, SVT Gomorron

Bonnier Carlsen. Pocket. 151 sidor.

Pris: 99 kr ink frakt inom Sverige

Beställ
Ska¨rmavbild 2022-10-24 kl. 17.12.47

Julskuggor

Julen infaller under årets mörkaste tid. Genom århundraden har vi människor försökt hålla de hotfulla skuggorna borta – med tända ljus, mys framför granen, julsånger och vänskapliga klappar. 

Nio författare, nio noveller på temat jul – med både mörker, psykologisk spänning och mystik. Här möter vi bland annat de dödas julotta, en kidnappad influencer, och ett mystiskt pensionat. Allting kan hända under den högtid som vi håller allra högst. Detta är sannerligen en annorlunda julbok. 

Bidragande författare: Linda Andersson, Jessica Lincke, Christoffer Sorner, Maria Fallström, Therése Johansson, Britta Lundkvist, Renée Ripman, Jeanette Niemi, Anna-Maria Ekblad

Sagt om Christoffers bidrag Snön faller (och Frank med den).

"Det blir riktigt spännande av alla oväntade twister som kastar omkull det man tror sig veta i riktig Die Hardanda.
Betyg: 4 av 5."
-Anna Piippolainen, annapiippolainen

"Spänning och obehag växer under läsningen. Christoffer Sorner naglar in mig i berättelsen om Frank."
-Rebeka Wernersson, ordtoka_boktoka

"Älskar språket och tempot. Den hårda stilen med bra vändningar. Det blev sent inatt när jag inte kunde lägga den ifrån mig! Betyg: 4 av 5."
Ann-Sofie Stjernkvist, ann_sofie.stjernkvist.writer

Pris: 249 kr ink frakt inom Sverige

Beställ